Kategorier
Nyheter

Europeiska undersåtar ska betala €150 miljarder i tributer till Afrika för Agenda 2030 och Agenda 2063

De europeiska undersåtarna ska avtvingas €150 000 000 000 (150 miljarder euro) i tributer för att betala för EU-politikers globalistiska äventyr i Afrika. Beslutet meddelades idag från statsrådets kansli, efter att statsminister Sanna Marin (S) igår reste till  ett toppmöte i Bryssel för att förlusta sig med andra EU-representanter och representanter för Afrikanska Unionen (AU).

I ett gemensamt utlåtande skriver politikerna att de ska säkerställa 450 miljoner doser vaccin till Afrika. Vad för slags vacciner berättar man inte, då det ska anses underförstått att covid är den enda sjukdomen som man ska tänka på – ständigt.

Politikerna skriver att ”Team Europe ska mobilisera” €425 miljoner för att köpa vaccin till afrikaner, samt för att ”bekämpa hälsorelaterad desinformation”.

Via det globala organet Internationella Valutafonden (IMF) vill EU och AU att motsvarande $100 miljarder dollar ges till länder i Afrika. Pengarna skapas ur tomma intet av IMF och ges till politiker att spendera. Hittills har de lovat $55 miljarder till sina kollegor i Afrika.

Förutom detta ska undersåtarna betala för €150 miljarder i ”investeringar” för de socialistiska programmen Agenda 2030 och Agenda 2063 genomförande i Afrika, något makthavarna kallar ”Global Gateway Investment Package”.

”Vid toppmötet antogs en gemensam förklaring om prioriteringarna för det framtida samarbetet mellan EU och AU. Till stöd för målen sammanställs ett investeringspaket på 150 miljarder euro som omfattar investeringar, hälso- och sjukvård och utbildning. Syftet med investeringspaketet är att påskynda den gröna omställningen, digitaliseringen, tillväxten och uppkomsten av nya arbetstillfällen”, skriver regeringen i ett pressutskick.

Enligt utlåtandet vill politikerna också sätta stopp för den illegala invandringen och människohandeln – som på kort tid blivit en av de största industrierna i Afrika och Europa. I utlåtandet står det att EU och AU ska arbeta för frivillig återvandring av avvisade invandrare.

Under sitt besök i Bryssel höll statsminister Marin privata möten med Zambias president Hakainde Hichilema och Senegals president Macky Sall.