Kategorier
Nyheter

Road rage i Ytternäs: Rabiat kvinna bet trafikant i benet och skenade till skogs

Helgens fullmåne lockade fram mångfalden bland ålänningarna och gav polisen en del att göra.

På fredagsnatten hade ett gäng ungdomar rykt ihop på en parkering och gett varandra lindriga skador. Tre fall av misshandel utreds av polisen och de misstänkta är kända av polisen sedan tidigare. En lindrig misshandel hade också skett på en nattklubb i Mariehamn och på landsbygden hade en kvinna blivit slagen så att hon fått skador på huvudet.

Någon sorts individ i södra Mariehamn blev inburad av polisen efter att denne meddelat sin avsikt att begå brott.

Under lördagsnatten registrerades elva fall av misshandel, bland annat en karl som hade misshandlat en kvinna i hennes bostad under en längre tid.

En annan person greps efter att ha slagit en ordningsvakt i ansiktet och mordhotat en annan. Gärningsmannen utreds för misshandel och olaga hot.

Ett kalas i Hammarland hade spårat ur och fick avbrytas av polispatrull. En person fick åka ambulans.

Inne på ett av stadens nöjespalats hade flera personer hamnat i handgemäng och knytnävsslag delats ut mot en persons huvud. Polisen har identifierat en misstänkt som utreds för misshandel.

I Ytternäs hade en rabiat kvinna hoppat ut i trafiken framför en bil. När bilen stannade hade kvinnan slitit upp dörren och bitit en passagerare i benet. Därefter hade hon försvunnit ut i terrängen. Polisen lyckades spåra upp henne och lämna över henne till sjukvården.

Polisen meddelar också diverse trafikbrott och omhändertagande av personer som varit självmordsbenägna eller för berusade för att ta vara på sig själva.

Foto: Joonas kääriäinen