Kategorier
Nyheter

Socialdemokrater kräver pengar till sexförening för att ”HBTQIA”-certifiera Mariehamn

Vänstern vill omsätta sin ideologiska dominans i Mariehamn till skattepengar i de egna fickorna. Härom dagen lämnade socialdemokraternas ordförande Camilla Gunell in en motion till Mariehamns stadsfullmäktige, där hon kräver att staden ska ”HBTQIA”-certifiera sig genom att anlita den till socialdemokraterna närstående sexföreningen Regnbågsfyren.

Certifieringarna är ett av många sätt att utgjuta skattepengar till vänsterindivider på Åland och ”HBTQIA”-certifieringar har redan krävts tidigare av Regnbågsfyrens tidigare ordförande Martha Hannus. Då var det landskapsregeringen som utsattes för penningkraven.

Gunell och de andra undertecknarna hänvisar i sin motion till den svenska föreningen RFSL, som ägnar sig åt samma verksamhet, men som också har en lång historia av pedofili. Bland annat har flera av deras ledande personer ganska nyligen dömts till fängelse för massiva sexualbrott och våldtäkter mot barn.

Motionen är undertecknad av Gunell, Jessy Eckerman (S), Barbro Sundback (S), Sara Kemetter (S), samt tre andra individer som inte förmått att skriva sina egna namn ordentligt.