Information

Ålands Nyheter är en oberoende nyhetsblogg med fokus på nyheter och reportage som berör det självstyrda landskapet Åland och dess invånare, samt nyheter från Finland som är av allmänintresse.

Ålands Nyheter har sitt säte i Santa Catarina och har sedan april 2017 förmedlat nyheter enligt principen antikorruption och granskning av makthavare. Ålands Nyheter drivs av Carl Kiviö, politiskt obunden och ansvarig för vad som publiceras.

Publicistisk linje

 

Hittat ett fel?

Ålands Nyheter sätter stor vikt vid en sanningsenlig rapportering. Tveka inte att kontakta oss på [email protected] ifall du har hittat något fel i någon av våra artiklar eller vill ställa frågor. Vi dröjer inte med att rätta felaktigheter.

 

Nyhetstips

Kontakta oss gärna på [email protected]

Som tipsare har du rätt enligt lagen att vara anonym och du behöver inte heller röja din identitet för oss. Vi skyddar din identitet oavsett vem du är.

 

Jobb

Vi söker ärliga reportrar som är intresserade av att hjälpa oss bevaka Åland och Finland. Ifall du är intresserad av att göra Ålands medielandskap bättre,  kontakta oss på [email protected]

Vi har inget att göra med Facebook-sidan som har samma namn.

 

Ålands Nyheter