Kategorier
Nyheter

Julhälsningar från världen runt

Våra läsare önskas en fortsatt God Jul med denna samling av julhälsningar från runtom i världen.

Donald och Melania Trump

Förenta staternas president med fru önskar kristna i hela världen en God Jul och ett Gott nytt år. Under december månad kommer över 30 000 människor att besöka vita huset för att beskåda juldekorationerna.

Barack och Michelle Obama

Det tidigare presidentparet skickar en julhälsning av det mer romantiska slaget. Barack Obama har spenderat dagarna före jul med att besöka barnsjukhus som tomte för att dela ut presenter.

 

Sauli Niinistö

Republikens president önskar poliser, militärer, vårdare, brandmän och alla andra som jobbar under helgen en God Jul.

 

Jean-Claude Juncker

EU-kommissionens ordförande önskar inte God Jul till någon människa, men har skickat sina kondoleanser till de som drabbats av tsunamin i Indonesien.

 

Donald Tusk

EU-rådets ordförande önskar alla européer en God Jul med en polsk julsång.

 

Carl XVI Gustaf

Sveriges kung önskar sitt folk en God Jul och tackar i sitt jultal alla människor som valt att ta ansvar, såsom de som hjälpte till när skogsbränder härjade landet.

Jair Bolsonaro

Brasiliens tillträdande president önskar alla en God Jul och skickar ett julkort där han blir knivhuggen i magen av en socialdemokrat. ”Mirakel existerar…” hälsar han.

 

BOPE

Den brasilianska insatsstyrkan skickar enligt tradition sina lite mer hårdkokta julhälsningar.

Katrin Sjögren

Ålands regeringschef skickar inga julhälsningar till ålänningarna i år. Liberalerna och alla åländska partier förutom Åländsk demokrati har önskat ålänningarna och sina medlemmar en God Jul 2018.

 

NASA

Den amerikanska rymdorganisationen skickar tyngdlösa julhälsningar från omloppsbana runt jorden. Astronauterna firar med frystorkad lax och kalkon.

 

Vladimir Putin

Den ryske presidenten firar jul tillsammans med resten av landet först i januari.