Kategorier
Nyheter

Våra nya artiklar blir exklusiva för prenumeranter

Kära läsare! Från och med idag kommer de flesta av Ålands Nyheters artiklar att endast gå att läsa för prenumeranter. En prenumeration på Ålands Nyheter kostar bara €8 per månad och ger dig tillgång till alla våra artiklar på dina digitala apparater.

Det finns ingen bindningstid för en prenumeration, om du ledsnar kan du när som helst pausa din prenumeration eller avsluta den. Prenumeranter slipper se störande reklam bland sina nyheter och kommer att få tillgång till framtida exklusiva funktioner på Ålands Nyheter.

Ålands Nyheter är den enda åländska media som hjälper sina läsare att ta del av källdokumenten i nyhetsrapporteringen och som vågar rapportera om de viktigaste händelserna som berör Åland och Finland, inklusive nyheter som andra gör allt de kan för att dölja för befolkningen.

Med prenumeranters stöd kan Ålands Nyheter fortsätta som 100% oberoende och aldrig behöva stryka makthavare, annonsörer, aktieägare eller donatorer medhårs. Med prenumeranters stöd har vi större möjligheter att betala olika myndigheter för att ta fram viktiga fakta. Med prenumeranters stöd kan vi också betala våra värdefulla tipsare.

Våra principer finns detaljerat utstakade i vår publicistiska linje. De gamla artiklarna kommer att fortsätta vara öppna för den som vill ha ett smakprov på Ålands Nyheter.

Ifall detta är den slags nyhetsrapportering du vill se på Åland välkomnar vi dig att bli prenumerant!

Jag ber om läsarnas tålamod för eventuellt kracklande medan systemet med prenumerationer körs in.

Carl Kiviö
Redaktör för Ålands Nyheter