Kategorier
Nyheter

Ministrar från De Gröna kräver att Finland tar in 80 000 invandrare

I takt med att det finska folket blir genetiskt utrotat vill landets vänsterfalang att de etniciteter som förintas ersätts av andra folkgrupper, så att tributerna till makthavarna inte sinar.

Inrikesminister Maria Ohisalo och utrikesminister Pekka Haavisto från De Gröna kräver nu att Finland öppnar gränserna och tar in 80 000 utlänningar före 2030. Ministrarna motiverar sina krav med hänvisning till Förenta Nationernas globala Agenda 2030-ideologi:

– Som en del av hållbarhetsriktlinjerna måste ett mål på 80 000 ytterligare arbetare fram till 2030 fastställas genom arbetskraftsmigration, meddelar De Grönas regeringsgrupp.

Till tidningen Iltalehti utvecklar Ohisalo sin ideologi, där människor i huvudsak ses som resurser som ska utnyttjas för att utgjuta tributer till staten:

– För att lösa hållbarhetskrisen behöver vi ha tillräckligt med arbetare och skattebetalare!

– Vi måste ordna processerna så att folk får sina tillstånd snabbt, säger Ohisalo också.

De Gröna ministrarnas uttalanden till Iltalehti har väckt förvåning och avsky på sociala medier hos den finska civilbefolkningen, som just nu går igenom den värsta arbetslöshetskrisen sedan 1990-talet.

Över 417 000 finländare är arbetslösa enligt AMS färskaste siffror från i juni, varav 60 000 av de arbetslösa är ungdomar under 25 år.

Foto: Statsrådet