Kategorier
Nyheter

Polisen efterlyser tips om tre unga personer i Mariehamn

Polisen ber allmänheten om tips och iakttagelser av tre unga personer, som ska ha synts parkera en Mazda 626 vid Skönviksvägen i Västra Klinten, för att fortsätta till fots mellan byggnaderna i riktning Rosenblads handelsträdgård, för att sedan följa längs cykelvägen mot Mariehamns centrum.

För att kunna få så bra tips som möjligt har polisen gått ut med detaljerad information om händelserna under lördagsnatten, som misstänks ha skett mellan kl 20 på lördag kväll och kl 8 söndag morgon:

En taxibil av märket Volvo V40 med registernummer ÅLP 763 tillgreps under natten från Hallonvägen i Godby. Bilen påträffades senare på Saltviksvägen i Ödkarby.

På samma plats som Volvon lämnades stals en Mazda 626 med registernummer ÅLK 763. Mazdan påträffades senare på Skönviksvägen i Mariehamn.

Från Doktorsvägen i Mariehamn tillgreps under natten en gråfärgad Volkswagen Taro paketbil med registernummer ÅLJ 938. Bilen påträffades under söndagen på Godbyvägen i Finström.

Under samma natt drabbades Pub Stallhagen, Germundö Alpin samt thaikrogen Jaidee av inbrott.

Misstänkt stöldgods har hittats vid Ramsholmen i Jomala, på andra sidan Möckelö. Polisen uppger att de fortfarande inte har identifierat någon misstänkt och ber därför allmänheten om tips och iakttagelser.

Tipsa polisen: 0408479550 eller [email protected]

Misstänkt stöldgods påträffades på Ramsholmen